Кількість
|
Вартість
|
||
|
Висока якість кави Dallmayr Classic досягається завдяки використанню якісних кавових зерен, вирощених у найкращих кліматичних регіонах планети: Ефіопії, Нової Гвінеї, Колумбії та Бразилії.
Бленд складається з 65% арабіки та 35% робусти. Середньо-темне обсмажування надає напою щільності та легкої кислинки. Насичений смак доповнюється яскраво вираженим ароматом, що дозволить насолодитися кавою за будь-яких обставин і в будь-який час.
Середній помел зерен добре підходить для приготування кави у френч-пресі, краплинних та гейзерних кавоварках, або для заварювання у чашці.
Кава Dallmayr входить до топ-10 брендованих товарів серед напоїв та харчових продуктів у Німеччині. На фабриках Dallmayr щорічно обсмажується понад 80 тисяч тонн кави, яка надходить для продажу на прилавки магазинів, а також поставляється безпосередньо в готелі, бари та ресторани. Наразі кава Dallmayr поставляється до 46 країн світу.
Відмінні риси виробництва:
- Підготовка кавового зерна до обсмажування методом промивання. Важливість такого методу полягає в тому, що шкірка, м'якуш та клейковина з кавової ягоди видаляється до етапу сушіння кавових зерен.
- Використання старовинних рецептів обсмажування кави та складання кавових блендів.
- Технологія обсмажування в невеликих кількостях гарантує неповторний смак кави з повним збереженням аромату від початку виробництва і до готової чашки напою.
- Постійний контроль на всіх етапах виробництва, який забезпечує дотримання стандартів якості кави Dallmayr.
- Без ароматизаторів та добавок.
- Гарантія справжньої німецької якості.