Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бальзамічний крем -соус Crema Gourmet al Jerez Vulpi 0,4 л Іспанія
Він успадковує неперевершені якості та нюанси виключної індивідуальності вин Хересу. Унікальний соус виняткової якості, його інтенсивний аромат, збалансований смак і універсальність надають йому унікальний потенціал для поліпшення смаку страв. Він ідеально підходить для додавання нотки якості в салати, заправки, м'ясні маринади і рагу.Карамелізований соус-крем на основі бальзамічного оцту (70 %) - це практично те ж саме, що і бальзаміко, за винятком того, що крем є набагато більш густим тягучим і продуктом. Володіючи неповторним ароматом і смаком, бальзамічний крем може бути використаний в якості як заправки, так і прикраси для багатьох м'ясних, рибних чи овочевих страв.Склад і забарвлення бальзамічного крему може суттєво різнитися - білий, рожевий, темний, а також з додаванням інжиру, ягід або натурального меду. У традиційній італійської кухні бальзамічний крем, точно так само, як і бальзамічний оцет, займає особливе місце. Навіть зовсім невелика його кількість надає стравам неповторність і пікантність. Для салатів італійці люблять готувати дуже смачну і ніжну заправку з суміші бальзамічного крему і оливкової олії. Така заправка, до речі, чудово поєднується і з звичайним свіжим хлібом. Чудово поєднується бальзамічний крем і з сиром, що використовується при приготуванні різних салатів. Крім того, нерідко даний продукт додають і в свіжі фруктово-ягідні салати.